Kommentar til Karina Lorentzens (SF) Facebook udmelding “Når seriøsiteten svigter, står oppositionen klar!”

Politik er af og til morsomt, og det bør det være, ellers ville verden da være grå, og kedelig. Problemet er bare når noget næsten er komisk af dårlige grunde. Følgende er endnu et klart bevis på noget, som egentlig er tæt på komisk, men pga. seriøsiteten, ikke er sjovt overhovedet!


"Karina Lorentzen Dehnhardt vil lade statsministeren, hans parti og spinvennerne lege politik - så skal vi andre nok stå for at lave politik. Når seriøsiteten svigter, står oppositionen klar!"

Kilde: Facebook.

“Når seriøsiteten svigter, står oppositionen klar!”


Mit svar:

Som tekst:

Bare lad være med at fremsætte grundlovsstridige, ytringsfrihedsmyrdende, uigennemtænkte og unødvendige lovforslag, som kun spilder tid. Det der med at oppositionen “står klar”, finder jeg efterhånden noget utroværdigt. Fremfor at kæmpe for socialt progressive mærkesager, såsom ligeløn imellem mænd og kvinder, fuld lighed for homoseksuelle i samfundet, adskildelse af kirke og stat, ordenlig fokus på bekæmpelse af fattigdom, eliminering af skattelettelserne til de rige svindlere, ratificering af nye menneskerettighedstraktater, insisteren på undersøgelse af den ulovlige krig i Irak, NEJ, istedet støtter Socialdemokraterne et grundlovsstridigt burkaforbud, og du og SF foreslår, at man laver indirekte censur af internettet ved at straffe folk for at se på noget indhold, ikke for at udgive det. Alle som synes Karinas lille fikse idé er god, prøv at sætte en artikel om demokrati på kinesisk ind i den kontekst, jeg vil væde med at jeg kan høre jer skrige helt fra Sibirien. Det er ikke noget absurd eksempel, fordi principper testes kun når tingene bliver svære, principper er nemme at overholde når det er ting man i forvejen er enig i, eller synes om, det er kun når det modsatte er tilfældet at principperne træder i karakter eller bortfalder.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.